Årets älgar är skjutna!

Nåja i teorin iallafall. För igår hade vi möte inför stundande jakt, och där smeds så luriga planer så att älgarna kan betecknas som redan döa. Skämt åsido, så hade de flesta observerat älg mest över hela jaktmarken och det är ju alltid uppmuntrande!
Gårdagens upptakt var även kombinerad med lite festligheter tillsamans med respektive i Nasens Gästgiferi. Där hade Ulfarna med fruar dukat upp med en sällan skådad pytt i panna och drycker som gjorde att samtalet flöt smidigt;)
Det mest kompliserade samtalet kom att handla om hurvida vi skulle köra på kanal ett eller två på jaktradiorna. Ett så mångfacetterat ämne kan välta det mest diplicinerade möte, men här trädde vår ledare in och stämde i bäcken och diskusionen var slut. Dock hjälpte nog inte detta för just då var mötet på en nivå som hade passat TFF (trögfattarföreningen) bättre och resultatet blir nog att vi får samlas idag(söndag) för att prova radion i verkligheten.

Mest skrattades det åt Annikas "lek" om moster Agda, och när Sture berättade om när han sköt Stens kära katt höll samtliga närvarande på att kikna(morbidt kanske, men som han berättade det så var det riktigt roligt)

Stort tack till er som ordnade denna kväll, och lycka till Imorgon alla älgjägare där ute!

Här sitter vi i Nasen hos Sten o Ulla
Men de ber oss nog snart hemmåt rulla
För alla är bra i gasen
Sture har tillochmed tömt vasen
Och Conny vill bara hem o knu...  hrmm sova!

Kommentarer
Postat av: Sara

Hahahaaaa... di stackars älgarna på era marker har det inte lätt! =)

2011-10-09 @ 14:46:35
URL: http://www.fnissis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0